fbpx

F.a.q

(hyppigt stillede spørgsmål)

Hver hoppeborg er opbevaret på en særskilt addresse. I vores bookingsystem kan du se by og vejnavn på de enkelte hoppeborge. Du modtager så den præcise adresse, inklusiv husnummeret, på e-mail sammen med din bookingbekræftigelse. Du afleverer hoppeborgen samme sted som du hentede den.

Hoppeborgen skal hentes imellem kl 9:30 og 10:30. Hoppeborgen skal afleveres tilbage inden kl 9:00 den følgende morgen.

Vi anbefaler at man er 2 om transporten da det så er nemmere at løfte hoppeborgen ind og ud af bilen. Der kan ikke forventes hjælp til af- og pålæsning på afhentningsstedet.

Vi anbefaler en stationcar eller en tilsvarende stor bil, hvor sæderne lægges ned. Alternativt en personbil med en trailer.

Når du henter hoppeborgen følger der en sækkevogn og en blæser med. Du skal selv have en forlængerledning med tilstrækkelig længde og selv have pløkker og/eller snor til at fastspænde hoppeborgen i tilfælde af blæst.

Tag straks telefonisk kontakt til HopHop. Så vil vi forsøge at vejlede dig.

Vi opfordrer til at du afleverer hoppeborgen i samme stand som du vil ønske at modtage den i.  Er hoppeborgen blevet våd er det bedste at puste den op og lade den tørre. Kan det ikke lade sig gøre pga. vejret eller er hoppeborgen blevet snavset kan vand/snavs groft tørres af med et håndklæde. Vi rengører ikke hoppeborgen imellem udlejninger. Det kan derfor forekomme at der er jord og vand på hoppeborgen når man henter den. 

Nej! Vores hoppeborge udlejes kun til private arrangementer. Privat skal her forstås i som arrangementer for en lukket kreds af personer. Det kan være en privat havefest, til brug for børnehavens børn eller til brug for en klubs medlemmer.

Antallet af børn der kan hoppe på hoppeborgen samtidig afhænger af hvor store børnene er:

– Børn under 1.5m – Vi anbefaler højst 8 børn samtidig.

– Børn over 1.5m – Vi anbefaler højst 6 børn samtidig.

Nej dette kan beskadige hoppeborgen. Se envidere vores Handelsbetingelser

Ja! Vores hoppeborg overholder  den europæsiske standard EN 14960, der specificere de sikkerhedskrav der skal overholdes.

Ja vores hoppeborge må gerne benyttes af voksne

Vi anbefaler hoppeborgen pustes op på græs. Det gør vi fordi vores erfaring er at der altid er mindst 1 barn der hopper af hoppeborgen og ud på græsset/asfalten. Her slår man sig nemmere på de hårde overflader. Hvis I alligevel vælger at puste hoppeborgen op på asfalt så skal hoppeborgens bund beskyttes med en pressenning eller lignende.

HopHop Aps

Søndervej 48G

2830 Virum

E-mail: kontakt@hophop.dk

CVR: 42300683